push and pull

‘Ik loop al heel wat jaartjes mee in de zorg rondom mensen met dementie. Kom regelmatig bij Alzheimer bijeenkomsten en ben programma coördinator van een ontmoetingscentrum. Zelden zag ik zo’n soepele uitleg van dementie: de losse eindjes. Ik heb er nog dagelijks iets aan.
Complimenten voor de wijze van uitleg. Heel erg graag zou ik de presentie in mijn bezit krijgen. Naast het opvangen van mensen met dementie is het ook mijn taak om de mantelzorgers te ondersteunen. De presentatie zoals ik die op 7 maart bij u heb bijgewoond, zou mij hier heel goed bij kunnen helpen.’

Gerda Elshof, programma coördinator van het SVRZ ontmoetingscentrum Het Lint te Tholen

 
push and pull

Dementia Travels

Dementia Travels is een theatrale reis van circa 45 minuten waarin de deelnemers onder de bezielende leiding van de stewardessen door ‘Dementieland’ reizen en beleven wat de verschijnselen van dementie met je doen en hoe je contact kunt maken. Tegelijkertijd wordt op beeldende wijze informatie verstrekt over wat dementie is.

Door omstandigheden, die vanzelfsprekend buiten de schuld van de organisatie liggen, eindigt de reis enigszins anders dan verwacht en worden de deelnemers aangesproken om op eigen wijze de weg uit de chaos te vinden.

Een bijzondere ervaring en uitleg om op speelse wijze kennis te maken met de verschijnselen van dementie, in het onderwijs, uw congres of een informatiebijeenkomst.

Wilt u meer informatie of Dementia Travels boeken klik hier